OnePlus brengt deze zomer de nieuwe smartphone Oneplus 5 uit

OnePlus brengt deze zomer de opvolger van de Oneplus 3 en 3T uit. Deze zomer verschijnt de OnePlus 5 uit.

Dit heeft het Chinese smartphonebedrijf OnePlus bekendgemaakt aan The Verge. OnePlus 4 wordt overgeslagen, want het cijfer 4 wordt in China gezien als een ongeluksgetal.

Van nieuwe toestel is nauwelijks iets bekend. Er lekten al wel wat geruchten uit over de specificaties van het nieuwe toestel. De telefoon heeft volgens de geruchten een 3600 mAh accu die 25 procent sneller kan opladen dan het nieuwste model, de 3T. Het scherm zou een meting hebben van 5,5 inch.

Aan de achterzijde van het toestel zou een dubbele camera zijn, de vingerafdrukscanner blijft volgens de geruchten op de voorkant van het toestel. Verder zou het toestel over een Snapdragon 835 processor, 265GB intern geheugen en 8GB werkgeheugen beschikken. Een mogelijke prijs van verschijningsdatum is nog niet bekend.

Reparaties

The Phonehome repareert uw smartphone & tablet! Wilt u meer informatie over onze reparaties? Dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website: www.thephonehome.nlVoor een afspraak kunt u terecht op onze website of belt u naar +31 6 37 73 45 98. Met onze gespecialiseerde personeel bieden wij altijd een oplossing voor uw smartphone en tablet problemen.