iPhone 8 scherm vermoedelijk groter dan iPhone 7 Plus scherm

In een render gebasseerd op het vermoedelijke design van de nieuwe Apple wordt laten zien hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien. De nieuwe smartphone heeft waarschijnlijk een groter scherm dan de iPhone 7 plus.

De beelden zijn gemaakt door iDrop News, het samenstellen van de 3D render zijn afmetingen gelekt door de fabrieksmedewerkers.

Het scherm van de iPhone 8 zal waarschijnlijk het hele toestel. Aan de bovenkant zal alleen nog een kleine strip aanwezig zijn met daar onder de camera, luidspreker en sensoren.
Qua grootte zou het nieuwe toestel tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in zitten. Het gaat volgens geruchten wel echter groter worden dan die van de iPhone 7 Plus.

De vingerscan is niet te zien bij de afbeeldingen, geruchten gaan rond dat deze is verwerkt in het beeldscherm. Een andere mogelijkheid is dat deze op de achterzijde van het toestel terecht komt, net zoals veel Android toestellen.

Volgens bepaalde bronnen heeft Apple dit jaar drie nieuwe iPhones opkomst: de iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8. Hierbij gaan de 7S-modellen een traditioneler ontwerp volgen, terwijl de iPhone 8 volledig richt op grotere vernieuwingen zoals een compleet dekkend scherm.

Reparaties

The Phonehome repareert uw smartphone & tablet! Wilt u meer informatie over onze reparaties? Dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website: www.thephonehome.nlVoor een afspraak kunt u terecht op onze website of belt u naar +31 6 37 73 45 98. Met onze gespecialiseerde personeel bieden wij altijd een oplossing voor uw smartphone en tablet problemen.