Service

Over ons

The Phonehome bestaat uit twee takken, wij hebben een informatietechniek afdeling en een communicatietechnologie afdeling. Wij houden ons bezig met een vakgebied met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Hieronder valt het beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software.

Waarom The Phonehome?

Bij de The Phonehome heeft u voor refurbished onderdelen 6 maanden garantie en voor originele onderdelen heeft u 12 maanden garantie. The Phonehome werkt op no cure no pay basis, dit betekend dat u geen onderzoekskosten hoeft te betalen of kosten wanneer uw toestel niet meer gerepareerd kan worden. Wij gebruiken tijdens onze reparaties altijd originele onderdelen. In de meeste gevallen is uw toestel al binnen 30 minuten gerepareerd en u kunt altijd gerust mee kijken.

Reparaties

Onze reparatie afdeling repareert uw telefoon wanneer het u goed uitkomt! Wij bieden onze klanten dan ook een volledig professionele service aan. U kunt uw toestel met onze pakketten service versturen, ook kunt u een afspraak bij ons maken of kunt u bij ons langskomen.

Al onze reparaties worden op professionele wijze afgehandeld door onze deskundige personeel met ruim 3 jaar ervaring. Bij ons kunt u ook terecht voor moeilijkere reparaties zoals moederbord problemen, waterschade en software problemen.

Wij repareren merken zoals Apple, Samsung, Sony, LG, HTC, Huawei, Nokia, Motorola, Xiaomi en General mobile

Verzenden

Kiest u ervoor om uw toestel te versturen?  Dan raden wij u altijd aan om uw toestel aangetekend te versturen zodat u altijd kunt aantonen dat uw toestel is aangekomen. Echter is uw toestel tot een bepaald bedrag verzekerd.

Wij adviseren dan u ook om uw toestel goed in te pakken. Zodat het toestel niet schade oploopt.

 Waterschade

Heeft uw toestel waterschade opgelopen? Geen nood, wij behandelen uw toestel met chemicaliën de slagingskans van de behandeling is 85%. Bij een waterschade komt het vaak voor dat er meerdere onderdelen kapot zijn, u wordt vooraf altijd door ons geïnformeerd over de oplopende kosten en met u samen nemen wij een besluit. Mocht u besluiten om niet meer verder te gaan of is uw toestel niet meer repareer baar dan betaald u de helft van onze waterschade behandeling.

Verzekering

Vaak bent u niet op de hoogte, dat meer dan 80% van reparaties gewoon wordt vergoed door uw verzekering. De meeste inboedelverzekeringen bieden in en rondom uw woning voor een bepaald bedrag dekking voor schade van uw toestel.

U heeft dus in de meeste gevallen helemaal geen telefoonverzekering nodig en wordt uw reparatie gewoon vergoed.

Heeft u een offerte nodig voor uw verzekeraar? Neem contact op met ons, wij stellen samen een offerte op of vul dit formulier in: